Malaga
Door: Peter Evegroen
Blijf op de hoogte en volg Annelies & Peter
08 December 2022 | Spanje, Torre del Mar
Stevige regenbuien vandaag. Eerst wezen trainen vanmorgen en daarna een uitstapje naar Malaga met de bus. Mooie stad maar druk en rijen voor het Picasso museum en de Kathedraal. leuk historisch centrum. Jammer van het museum, misschien een volgende keer.
08 December 2022 - 19:58
André:
Oi. Weerpech. Jammer. Toch maar teruggaan naar Malaga. Is leuke stad hoor. Terrassen worden royaal verwarmd door gas en elektra zei Theo. Zij hebben uit andere bronnen dan wij energie.
08 December 2022 - 22:20
Tante Truida.:
Jammer van die regenbuien maar de stad ken ik mij niet zo goed meer herrinneren
maar in iedere stad is er weer iets anders te bewonderen
ik had juist Robert in beeld met Johan gaat het niet goed hij gaat erg achteruit en wil niet meer etenetx.
ik hoop het nog even uit te houden alhoewel ik ook veel last van mijn voeten heb dat is neuropatie(na weeen van ghemo kuren.
vooral snachts.
voor nu welterustenlieve groeten Trudy.Tante Truida
09 December 2022 - 15:15
Joke:
Wel jammer van de regen , als jullie nog in de buurt zijn dan kun je nog een keer er naar toe !
Ton en ik vonden het ook een hele schone stad met veel mooie winkels , hebben jullie nog iets van een processie gezien ?
veel liefs.